user_mobilelogo

Enige tijd geleden kwam het contact tot stand tussen Aresco B.V. en de FAA. Aresco B.V. is gevestigd in Landgraaf en is actief op het gebied van professionele flight simulators: onderhoud, software-updates en revisie behoren tot het interessante werkpakket.

Bij Aresco bleken er 2 prachtige Beech 200 simulator shells te staan die bedoeld waren voor de sloop. Maar – dankzij Ruud Otten, de directeur van Aresco - gisteren, 1 november 2017, hebben we de 2 shells kunnen ophalen en zijn ze gearriveerd in het Aviation Competence Centre in Beek. Want voor de opleidingen van het ACC en voor de simmers van de FAA zijn de 2 shells een fantastische aanvulling op het toch al prachtige arsenaal aan simulatoren. Het is de bedoeling om van de 2 shells uiteindelijk 1 werkende simulator te maken. Die zal als fixed base trainer een waardige plek krijgen in de buurt van de 737 NG.

Maar voordat het zo ver is zullen nog een paar generaties studenten er hun avionica en andere kennis mee kunnen opdoen: want op de eerste plaats is het nu een studieproject voor de leerlingen van het ACC geworden.

Bijgaande foto’s geven een indruk van het spannende transport! 

 

Sponsoren

ARESCO B.V.

ARESCO-BV.

Flight sim Engineering

View more

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in engineering van simulatorsoftware en het bieden van klantenondersteuning wereldwijd.

Sponsoren

Advertentie aanvraag

AANVRAGEN.

Aanvraag formulier klik hier.

View more

Wil je op onze website adverteren vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Wij stellen het op prijs dat je de club financiële steunt.

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.