Groepsvluchten VFR-training Screenshots Nieuwsbrieven Flying Armchairs en route

27 januari 2024: IFR van Eindhoven naar Schiphol


Comments

2 responses to “27 januari 2024: IFR van Eindhoven naar Schiphol”

  1. Jan Jongen Avatar
    Jan Jongen

    Afgelopen maandag druk in de weer geweest met het checken van MSFS en Discord op de Beech, de 737, de Cessna, de A320 en de nu tot TBM omgebouwde heli. Op de A320 sim, die afgelopen zaterdag nog prima werkte bleek helaas MSFS plotseling niet meer te werken. Joost en Henk J. proberen dit euvel nog te verhelpen vóór de 27e. Verder lijkt alles OK voor zaterdag.

  2. Jan Jongen Avatar
    Jan Jongen

    Met 2 supervisors, 1 controller en 8 piloten was de groepsvlucht vanmiddag een groot succes. Iedereen was het er over eens: voor herhaling vatbaar. Jammer dat de A320 niet van de partij was, maar we hopen voor de volgende keer dat ie weer up & running zal zijn. Volgende keer misschien EHGG-EHAM of andersom.

Leave a Reply