Groepsvluchten VFR-training Screenshots Nieuwsbrieven Flying Armchairs en route

Open dag 23 maart 2024

Op 23 maart a.s. houdt het Aviation Competence Centre een Open Dag van 10.00 tot 14.00 uur. Inmiddels is het traditie dat wij van de Flying Armchair Association dan ook present zijn. Mooie gelegenheid voor fans van de vliegsimulatie om eens een kijkje te nemen bij onze club. Als de techniek ons niet in de steek laat is het voor alle belangstellenden mogelijk om onder deskundige begeleiding een korte vlucht te maken in onze Beech- of Boeing-simulator. Ook onze andere opstellingen staan klaar voor iedereen die een eerste indruk wil krijgen van wat onze mooie hobby allemaal behelst. Wij hebben er voor gezorgd dat er voldoende clubleden aanwezig zijn die graag helpen met de eerste stappen op het pad van virtueel aviateur!


Comments

One response to “Open dag 23 maart 2024”

  1. Jan Jongen Avatar
    Jan Jongen

    De open dag zit er weer op. Het was gezellig druk, we hebben weer heel wat mensen kunnen vertellen over – en laten meeproeven van – onze hobby.

    Natuurlijk waren er zoals altijd de nodige technische hobbeltjes: de Boeing had een herstart nodig, de Beech liet het een tijdlang helemaal afweten en de helicopter vertoonde allerlei kunstvliegfiguren die niet in de handboeken voorkomen.

    Maar alles overziend was het een zeer geslaagde happening. Zeker als je bedenkt dat we er als club ook weer één of twee nieuwe leden en in de loop van dit jaar een excursie naar Collins Aerospace aan over houden. Dank aan alle clubleden die een bijdrage hebben geleverd. Volgende keer zijn we gegarandeerd weer van de partij!

Leave a Reply