user_mobilelogo

Traffic

Real life traffic in je simulator

Nico Kaan is een software deskundige die al lange tijd met de flight simulator en cockpitbouw aan de slag is. Recent heeft hij een tool ontwikkeld voor Prepar3D die nu sinds kort ook voor FSX te gebruiken is: PXSeeconTraffic (www.lekseecon.nl/PSXseeconTraffic.html). PXSeeconTraffic laadt met behulp van een ander programmaatje (Real Traffic, licentie kost $10 per jaar) alle vliegverkeer in de buurt van je vliegtuig van Flightradar24 (www.flightradar24.com/52.31,4.72/12).

Zowel op de grond als in de lucht word je omringd door de vliegtuigen die daar op dat zelfde moment ook in real life aanwezig zijn. Tenminste: voor zover ze zijn voorzien van een ADS-B transponder en dus op Flightradar24 te zien zijn. Alle verkeersvliegtuigen hebben zo’n transponder aan boord. Wil je een indruk krijgen van hoe het er uit ziet? Kijk dan op de bovengenoemde website van Nico Kaan.

 

Sponsoren

ARESCO B.V.

ARESCO-BV.

Flight sim Engineering

View more

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in engineering van simulatorsoftware en het bieden van klantenondersteuning wereldwijd.

Sponsoren

Advertentie aanvraag

AANVRAGEN.

Aanvraag formulier klik hier.

View more

Wil je op onze website adverteren vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Wij stellen het op prijs dat je de club financiële steunt.

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.